Winactie Dino Experience Liveshow

In de herfstvakantie  van 27 tot 29 oktober vindt het nieuwe kinderevenement ‘Doe’s Gek’ plaats, in de IJsselhallen in Zwolle. Jij kunt hier 2 gratis kaartjes voor winnen! 

Het kinderevenement Doe’s Gek daagt kinderen vanaf 4 tot 14 jaar oud uit om te zien, voelen en om te doen. Een dag lang kun je jezelf heerlijk vermaken met allerlei leuke activiteiten in twaalf verschillende ‘werelden’. Zo heb je De Dino Experience Liveshow waar je van alles kunt leren over dinosaurussen. Pas goed op want er lopen ook dinosaurussen in de rondte en de echte durfal kan dus ook de dino’s ontmoeten tijdens de Meet & Greet. Dit is jouw kans om samen met een levensechte dino op de foto te gaan.

doe's gek

Ook kun je samen met een stoere dino ranger reizen door de bijzondere wereld van de dinosaurussen. Je kunt zelf zien hoe een baby dino geboren wordt uit zijn ei. Ook zal de Tyrannosaurus rex (of de Velociraptor) van wel 4 meter lang en 2,5 meter hoog zijn grote opwachting maken in de show.

12 verschillende ‘werelden’ om te ontdekken

Niet alleen de De Dino Experience Liveshow is leuk om te bezoeken, je kunt ook de werelden betreden en bekijken wat er hier allemaal te doen is. Het evenement wordt onder andere georganiseerd door de organisatoren van LEGO WORLD,dit was jarenlang een groot begrip in Zwolle. Met Doe’s Gek zetten ze wederom een te gek kinderevenement neer van 15.000m2 groot.

Waar ook LEGO bij terugkeert, er wordt maar liefst 5.000 m2 gevuld met bouwtafels, bouwwerken en speeltafels vol met LEGO stenen. Dus als je naast Dino’s gek bent op LEGO mag je dit evenement niet missen.

Spelen, leren en ontdekken

Ook de andere ‘werelden’ zijn erg leuk om te bezoeken en hier mag je lekker gek doen. Ga spelen, wegdromen, leren en ontdekken! Er is een Gamehal waar je onbeperkt spelletjes kunt spelen. Je kunt net als Max Verstappen gaan racen in een Race Game. Als je moe bent geworden en wilt bijkomen kun je dat doen in de bioscoop die aanwezig is. Zodra je weer opgeladen bent kun je dansen en meezingen tijdens de Liveshow met bekende artiesten.

Er staan ook springkussen,kermisattracties, een skelterbaan, pannavoetbalkooien en hindernisbanen, kortom het wordt een te gek iets om te bezoeken in de herfstvakantie en er worden zes toegangskaarten weggeven. Wil jij deze winnen?

Dit is wat je ervoor moet doen;

De actie van gratiswinacties.nl loopt tot en met 21 oktober 2017. Voor die tijd moet je via deze link antwoord geven op de volgende vraag “Hoeveel kost 1 normaal entreekaartje zonder korting?”

Klik >>hier<< om mee te doen!

Heb je antwoord gegeven op de vraag, houd dan na 21 oktober de pagina via deze link in de gaten en ontdek of jij de gelukkige winnaar bent van toegangskaarten voor Doe’s Gek.

Klik >>hier<< om te kijken of je hebt gewonnen!

Bezoekersinformatie

Het evenement vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle van vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober 2017. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *