Dinosaurus dekbedovertrek

Is jouw kind een echte dinosaurus fan en stapelt het bewijs daarvan zich op? Vliegen ingewikkelde namen zoals Pteranodon en Iguanodon je om de oren? Struikel je regelmatig over dinosaurus speelgoed en zijn jullie de trotse eigenaren van alle dinoplaatjes? Dan kun je wel stellen dat het geen tijdelijke bevlieging maar een heuse dinosaurus passie. Bij deze passie hoort een stoer dinosaurus dekbedovertrek!

Slapen onder een sterke Stegosaurus, een reusachtige Brachiosaurus of de gevaarlijke Tyrannosaurus rex, welk kind wilt dit nu niet? Voor een cool dinosaurus dekbedovertrek en gave accessoires kun je terecht in onze webshop. Onze items maken iedere themakamer helemaal Dinosaurus Proof en gevaarlijk cool!

Dinosaurussen zal erg lang populair bij kinderen en volwassenen. Film, boeken, games, speelgoed, kleding en woonaccessoires met als thema dinosaurussen zijn ware musthaves voor dinosaurus fans. Jong en oud blijft geïnteresseerd in deze tijdloze, gigantische schepsels. Voor menig kind is een dinosaurus themakamer dan ook een grote droom.

Dinosaurus dekbedovertrek 

Dinosaurussen zijn reuze interessant en tijdloos. Ze zijn miljoenen jaren geleden uitgestorven maar zelfs de kleinste kinderen weten hun namen en hebben een vaste favoriet.De populairste en meest bekende dinosaurus is de T-rex, volwassen zouden hem liever mijden. Kinderen daarentegen willen alles over hem weten en zijn enorm gefascineerd door zijn verschijning. Hij is imposant, doodeng en levensgevaarlijk.

Maar ondanks zijn reputatie en zijn menu, nog altijd welkom in iedere kinderkamer. Voor een dino fan is een dinosaurus dekbedovertrek dan ook een super leuk cadeau. Niet alleen om een themakamer ‘the finishing touch’ te geven. Maar het kan ook helpen bij de overgang naar groter en zelfstandiger zijn. Zo’n grote kinderkamer geeft een kind vaak een enorme boost. Hij of zij is peuter-af.

Dinosaurus dekbedovertrek peuter en kleuters

Voor peuters en kleuters is de overgang naar een stoerdere kamer, de bevestiging dat ze ook écht groot en stoer aan het worden zijn. Voor ons, als ouders kan het moeilijk zijn om afscheid te nemen van het schattige baby/peuter kamertje.

Er liggen immers zoveel dierbare herinneringen en ze worden zo snel groot. Maar het hoort erbij en is het begin van weer een nieuwe fase. Pluspunt samen een leuke themakamer inrichten brengt ook veel moois mee. De verwondering in kinderoogjes bij het zien van hun stoere bed met dinosaurus dekbedovertrek is onbetaalbaar (het dinosaurus dekbedovertrek is dat overigens wel).

Veel kleuters vinden het slapen onder een dinosaurus dekbedovertrek ontzettend cool en dat is het ook. Je moet wel ontzettend dapper zijn om met gigantische dinosaurussen je bed te delen.In slaap vallen met hen in je gedachtes, doe het ze maar na! Dinosaurussen spreken enorm tot de verbeelding en zorgen voor de meest fantasierijke dromen.

Fantasierijke dinosaurus dromen

In je dromen is immers alles mogelijk en wie weet brengt het jouw kindje in de wereld van de prehistorie. Een wereld waarin het miljoenen jaren geleden weelderig groen was tijdens de Jura periode. Een tijd waarin de dinosaurussen over de wereld heersten.

Je had kolossale landdieren, immens grote zeedieren en vliegers in de lucht. Deze hadden een enorme spanwijdte en leken op een klein zweefvliegtuig. Genoeg stof voor de meest fantasierijke gedachtes en dromen.

Stoer dinosaurus dekbedovertrek

Voor volwassenen zouden deze dromen een ware nachtmerrie zijn en zijn we stiekem wel blij dat de prehistorie ver achter ons ligt. Voor kinderen kan het niet gek en eng genoeg zijn. Zij slapen maar wat graag tussen de kaken van een bloeddorstige T-rex en onder de stekels van een Stegosaurus. Voor deze stoere dinosaurus fans hebben we allerlei gave dekbedovertrekken van een fijn en heerlijk zacht materiaal.

Met gave en vooral coole dinosaurussen afgebeeld, in verschillende kleurdesigns. Waardoor je gemakkelijk slaagt en de dinosaurus musthave voor jouw stoere dino kamer scoort.Mag het voor jouw kleine dino fan wel iets minder angstaanjagend? Ook daar is aan gedacht. Voor vrijwel iedere leeftijd verkopen wij leuke items zodat iedere dinosaurus fan een leuke dino kamer kan creëren.

Een kamer waarin jouw lievelingsdinosaurus het middelpunt van de kamer vormt. Het hebben van een eigen kamer is natuurlijk al heel wat, maar een kamer met dinosaurus thema is wel héél speciaal. Voortaan is de kinderkamer van jouw zoon of dochter de hotspot voor speelafspraakjes en gaat jouw kindje ineens zonder problemen naar bed.

Dinosaurus themakamer

Het inrichten van een dinosaurus themakamer hoeft niet duur te zijn. Je beslist immers zelf in hoeverre je de kamer dino proof gaat maken. Ook met een klein budget is dit gemakkelijk te realiseren, een likje verf doet al snel wonderen en met creativiteit bereik je de rest. Zo zijn er leuke knutsel ideeën die je gezellig samen kunt uitwerken en waardoor je heerlijk wat quality time samen kunt doorbrengen.

Begin met een basiskleur op de muur en werk de kamer af met leuke dinosaurus  accessoires. Gebruik het dino speelgoed van je zoon of dochter en zet dit speels neer. Zo dienen ze niet enkel als vermaak en decoreren ze ook de kamer. Werk de kamer hierna af met een hip dino dekbed en al snel is het duidelijk dat we met een echte dinosaurus fan te maken hebben.

Dinosaurus dekbedovertrek 120 x 150 cm

Een dinosaurus dekbedovertrek in de afmeting 120 x 150 cm wordt ook wel een Junior dekbedovertrek genoemd. Voor de stoere peuterfans hebben wij een kleine collectie met leeftijds vriendelijke dekbedovertrekken. Die zich kenmerken door fijne materialen om onder te slapen en voorzien zijn van vriendelijke dinosaurussen. Hun lievelingsdino’s komen terug in gave designs en geven het peuterbed een te gekke uitstraling.

Naast een dinosaurus dekbedovertrek 120 x 150 cm kun je in de webshop ook terecht voor dinosaurus nachtlampjes en andere leuke accessoires waarmee je de ware dino fan een groot plezier kunt doen. Ook voor oudere kinderen verkopen wij toffe items zoals muurstickers, posters, boeken en andere sfeervolle woonitems. De echte dino fan shopt dan ook bij ons!