Expo Dino World in Brussel

*Herfstvakantie doe tip*

In Brussel is een nieuwe editie van Dino World te zien. De vorige editie was in 2013 en sindsdien is de expo maar liefst 2 keer zo groot geworden. Je ‘reist’ 65 miljoen jaar terug in de tijd en beland in een wereld van de grootste dieren die er ooit op Aarde geleefd hebben.

Dit is jouw kans om een levensechte Tyrannosaurus rex te zien en zijn gebrul te mogen horen. Bekijk de ongelooflijk grote Brachiosaurus en de speciale vlieger Pteranodon. Dit is de grootste dino expo ooit en jij kan er nu nog heen.

Tot 5 november zijn deze giganten te aanschouwen en er is deze keer ook een speciale ruimte ingericht met hulp van het Museum voor Natuurwetenschappen waarin je van alles kunt leren over de Iguanodons. Wiens fossielen zijn opgegraven in Bernissart, België.

Deze expo is speciaal gericht op kinderen, hier leren ze het verhaal over hoe dinosaurussen zich hebben ontwikkeld en hoe zij geleefd hebben op aarde. Ze krijgen een audio guide mee en hiermee kunnen ze een interactief parcours afleggen. Tijdens het parcours leren ze van alles over het verschijnen én verdwijnen van de grootste dieren ooit.

Met replica’s van fossielen ontdekken ze hoe wetenschappers dinosaurus botten hebben ontdekt en hebben kunnen opgraven. Deze expo is erg leuk en bovendien ontzettend leerzaam. Voor een kind met veel interesse in dinosaurussen is het een absolute aanrader om naar de expo te gaan. Meer informatie en tickets vind je hier.

Neem ook jouw kleine dino fan(s) mee en bezorg ze de dag van hun leven!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *