Jurassic World: Fallen Kingdom + Trailer

Het duurt niet lang meer voordat het vervolg van Jurassic World: Fallen Kingdom op het witte doek verschijnt. Op 7 juni 2018 draait hij eindelijk in de Nederlandse bioscopen. Dit belooft wat als we de trailers mogen geloven!

Een hoop actie, zenuwslopende spanning en een overdaad aan dinosaurussen. Een film die je gewoon moet zien als echte dinofan! Zet m’ in je agenda, bel en app je beste vrienden en plan die moviedate. Dit wordt het gesprek van de dag in juni en hier wil je over mee kunnen praten.

Owen Grady (Chris Pratt) werkte in het eerste deel in het themapark, op het eiland Isla Nublar. Hij was de verzorger en trainer van de Velociraptors.  In dit deel zagen we dat er een nieuwe hybride dinosaurus werd ontwikkeld, om de dalende bezoekersaantallen weer omhoog te krijgen.

Jurassic World

Ze waren echter niet voorbereid op de extreme agressie en zeer hoge intelligentie van de gecreëerde Indominus rex. Met alle gevolgen van dien, de Indominus rex liet zich flink gelden in dit deel en zorgden voor veel doden onder mens en dier.

Jurassic World

In het eerste deel van Jurassic World zien we hoe 20.000 bezoekers moeten vluchten voor hun leven en sneuvelen er velen. Spektakel en sensatie alom was het. Met smart hebben wij dan ook zitten wachten op het vervolg. We zijn dan ook reuzeblij dat juni 2018 steeds een stukje dichterbij komt. Wat kunnen we verwachten van Jurassic World: Fallen Kingdom?

Vier jaar nadat het themapark en resort Jurassic World volledig werd vernietigd door de ontsnapte dinosaurussen, keren Owen Grady en Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) terug met een missie. Ze willen de dinosaurussen die het overleefd hebben redden om uitsterving te voorkomen maar of hun missie haalbaar is?

Jurassic world: Fallen Kingdom het ultieme gevecht

Het wordt echter een gevecht tegen de krachten van de natuur, het eiland is onstabiel door het ontwaken van een slapende vulkaan.

Terwijl de lava langzaam uit de lucht begint te vallen, ontdekken ze tijdens hun missie een samenzwering die zijn weerga niet kent. Een levensgevaarlijke wereldorde zal mogelijk het aardse leven voorgoed veranderen en het is een spannende race tegen de klok voor Owen en Claire. Zal Owen nog herenigd worden met ‘zijn’ Velociraptor Blue?

Jurassic World

Terwijl de krachten van de natuur al hevig tegen zitten, moeten ze het ook dit keer opnemen tegen een hybride dinosaurus. Na de gemaakte fouten met Indominus, zijn de wetenschappers toch verder gegaan met het creëren van een nieuw soort dinosaurus. Waardoor overleven op Jurassic World nog moeilijker wordt. De hybride is zeer agressief  en uiterst bloeddorstig.

Terugkeer van oude bekenden in Jurassic World – Fallen Kingdom

Ook twee oude bekende zullen hun opwachting maken in dit spectaculaire vervolg, oud gediende uit de allereerste Jurassic Park film, Jeff Goldblum zal weer te zien zijn als Ian Malcolm en BD Wong keert wederom terug als Dr. Henry Wu.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier alvast de nieuwste trailer!

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *