Jurassic World Alive

Jurassic World Alive de ultieme Dino App

De rage rondom Pokémon Go is alweer een tijdje gaan liggen, deze rage was erg leuk en razend populair. Máár kan niet op tegen de App Jurassic World Alive. Deze brengt levensgrote dinosaurussen terug op Aarde en aan jou de taak om ze te vangen! Door het gebruik van augmented reality kun je allerlei dinosaurussen ontdekken, beschermen en vangen.

Dit is dé App voor dinosaurus fans wereldwijd. Meer weten? Lees dan snel verder en ga voor die pre-order!Universal Studios heeft onlangs de release van Jurassic World Alive aangekondigd en sindsdien, zijn wij helemaal van de kaart.

Deze App moeten we hebben en jij ook! Nu denk je misschien wat maakt deze App nou zoveel leuker dan AR games zoals The Walking Dead, Ghostbusters en Harry Potter? Nou dat is simpel, het draait om dinosaurussen. De meest gave en gevaarlijkste landdieren ever.

jurassic world alive

Jurassic World Alive voor thrill seekers en dinofans

Als echte dino fan wordt je vast en zeker al helemaal enthousiast van het spotten van dino’s in onze wereld. Maar het blijft niet alleen bij spotten, je kunt ze ook vangen en hun DNA verzamelen. De App voor nieuwsgierige thrill seekers dus! Durf jij achter een levensechte Tyrannosaurus Rex aan?

Om dinosaurussen te kunnen vangen, moet je erop uit en verken je verschillende wijken. Ideaal om lekker in beweging te blijven en reuze spannend als gezinsactiviteit. Zodra je een dinosaurus gevangen hebt kun je te gekke foto’s maken en je medespelers aftroeven. Ja, want in tegenstelling tot bijvoorbeeld Pokémon Go, heb je nu de mogelijkheid om tegenspelers uit te dagen.

Jurassic World Alive ga de competitie aan als groep!

Dus als je van competitie houd, dan is het GAME ON! Wordt lid van een groep en ga achter die dino’s aan of zorg dat jouw gezin de ultieme dinosaurus vangers worden. Na hun vangst kun je zelfs interactie met ze hebben en wat wilt een dino fan nou nog meer? De App is helaas nog niet uit en wordt verwacht in de lente van 2018.

Na het zien van de trailer van Jurassic World Alive, hebben wij al besloten dat deze App het wachten dubbel en dwars waard is. Bekijk de trailer hieronder en vertel ons wat jij ervan vindt!

 

Jurassic World Alive is na de release beschikbaar voor iOS en Android. Via de Google Play Store kun je je nu al registeren voor deze game en op de hoogte gehouden worden van de officiële release datum.

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *