Het splinternieuwe Dino Experience Park in Gouda opent op 1 juli 2020 de deuren!

Vanaf 1 juli heeft Nederland er een nieuwe hotspot voor dinoliefhebbers bij, want dan gaat namelijk het Dino Experience Park in Gouda eindelijk open. In het dinopark ontdek je aan de hand van levensechte modellen de indrukwekkende dinosauriërs die onze aarde miljoenen jaren geleden bevolkten. Loop door de verschillende tijdperken, ga op de foto met je favoriet en beantwoord alle vragen in je Ranger Paspoort om jezelf aan het einde van het bezoek een échte Dino Ranger te kunnen noemen!

Wat is er te doen?

Ons dinopark zit boordevol leuke activiteiten. Zo kun je eerst de speurtocht lopen, waarbij je van alles leert over meer dan zeventig dinosoorten en de tijdperken waarin zij leefden. Bij onze opgraving kun je zelf aan de slag als dino-onderzoeker door voorzichtig de levensechte botten op te graven. Kun jij herkennen welke dino het is? Op het park is ook een dino-golfbaan te vinden. Laat jij je afleiden door deze beesten? Er is natuurlijk nog veel meer te doen, maar dit kun je allemaal zelf ontdekken als je langskomt in het park!

Het park gaat vanaf 1 juli open, maar de tickets zijn nu al te bestellen. De golfbaan, Jurassic Golf, is op reservering nu ook al geopend! Voor meer informatie over het park en voor tickets kun je natuurlijk terecht op de website: https://dinoexperiencepark.nl/

Openingstijden (vanaf 1 juli):

  • Maandag – Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag – Zondag: 10:00 tot 17:00 uur

Adresgegevens en contact:

Sluisdijk 15
2809 NA, Gouda

receptie@dinoexperiencepark.nl

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *