Doe's gek

Win 2 gratis kaartjes voor Doe’s gek

Het kinderevenement Doe’s gek in Zwolle gaat binnenkort losbarsten met maar liefst 12 werelden vol met kinderamusement en jij kunt nu 2 gratis toegangskaartjes winnen! 

In de herfstvakantie van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 29 oktober zal de eerste editie van het super leuke en vooral veelzijdige kinderevenement ‘Doe’s gek’ plaatsvinden. Dit evenement wordt georganiseerd door de oud-organisatoren van LEGO WORLD en dat belooft natuurlijk heel wat!

In samenwerking met de organisatie van Doe’s gek mogen wij 2 toegangskaartjes weggeven aan échte Dino fans die van plezier maken houden. Wat je hiervoor moet doen is het volgende;

Vertel ons in een reactie op dit bericht waarom jij de 2 kaartjes wilt winnen, Like Doe’s gek en houd onze website goed in de gaten. Op 24 oktober maken wij hierop de winnaar bekend. Nadat jullie het evenement hebben bezocht ontvangen wij graag een leuk verhaal hierover en een aantal foto’s die we mogen delen op onze website/Facebookpagina.

 

Doe's gek

‘Doe’s gek’ pakt groots uit

Als geen ander weten de organisatoren van dit super spektakel wat kinderen leuk vinden en hoe ze groots moeten uitpakken. Zo is het ‘ALLES-KAN-EVENEMENT’ Doe’s gek ontstaan en dit beslaat máár liefst 15.000 m². Je kunt het je haast niet voorstellen zo groot maar niks is minder waar.

In deze mega grote ruimte vindt je 12 werelden terug met thema’s die erg populair zijn bij kinderen in de leeftijd van 4 tot ongeveer 14 jaar oud.

Tijdens het spektakel worden ze uitgedaagd om hun zintuigen te gebruiken. Ze gaan ontdekken, ervaren, luisteren en vooral heerlijk gek doen in de verschillende werelden. Doe’s gek wordt een te gekke ervaring voor het hele gezin!

Doe’s gek en beleef 15.000 m² aan kinderamusement

De eerste editie van Doe’s gek belooft een waar kinderspektakel te worden vol avontuur en amusement. Hier moet je gewoon heen in de herfstvakantie als je dol bent op plezier maken en graag van alles wilt zien en meemaken.

Ga heerlijk spelen, ontdekken, klimmen, klauteren, springen, horen, voelen en dansen in twaalf themawerelden. Beleef de dag van je leven!

doe's gek

Dinosaurus wereld

Zijn dinosaurussen jouw grote passie en wil je door hun wereld reizen? Dan kan dit tijdens Doe’s gek! Samen met een stoere ranger ga je op reis en mag je zelfs getuige zijn van een baby dino die uit zijn ei komt.

Ook kun je een avontuurlijke Dino show bekijken waarin je de prehistorie opnieuw beleeft. Maar deze show is wel op eigen risico moeten we erbij vermelden. Er komt namelijk een Tyrannosaurus rex (of een Velociraptor) zijn opwachting maken. Deze is wel 4 meter lang en 2,5 meter hoog.

Laten we hopen dat hij voor de show al goed gegeten heeft, als je het aandurft mag je zelfs met hem op de foto. Jouw stoerste foto mag je naar ons sturen en wij delen m’ dan met de Dino fans op onze pagina.

Naast de Dino wereld zijn er nog 11 andere werelden waarin er voor ieder wat wils te vinden is. Je kunt het je zo gek niet bedenken of het is aanwezig tijdens Doe’s gek.

LEGO WORLD

Ben jij dol op bouwen? Dan kun je hier uitgebreid aan de slag met allerlei gekleurde steentjes, er ligt 5000 m² aan LEGO in deze wereld. Je raakt niet uitgebouwd en kan hier je fantasie volledig uitwerken. Bouw de leukste dingen zoals een mega vliegtuig of een grote kinderboerderij? Wat dacht je van een gigantische dinosaurus? Er zijn genoeg LEGO steentjes om niet uitgebouwd te raken.

Ben je nou een echte teamplayer help dan een handje mee aan de grootste LEGO toren. Laat jezelf in een veiligheidsgordel hijsen en help mee om het allerlaatste steentje te kunnen leggen. Dit is wel heel erg gaaf natuurlijk en als je hierover vertelt na de herfstvakantie dan zullen je klasgenoten aan je lippen hangen!

Doe's gek

Gamehal

In deze hal is de gamer helemaal op zijn of haar plek, je vindt hier namelijk enorm veel spelletjes. Het grootste aantal die je waarschijnlijk ooit gezien hebt en je mag ze allemaal uitproberen. Je kunt hier ook je game skills tonen en bewijzen dat jij de allerbeste gamer bent. Ga een wedstrijd aan met andere gamefanaten of speel lekker een spelletje alleen.

Probeer nieuwe games en waan je de koning te rijk in deze hal, met spelen aan overvloed. Hier probeer je onder meer games van Warner Games, LEGO Games, Just Dance en F1 Racing. Je kunt zelfs plaats nemen in een Virtual Reality Game waarbij je een vliegtuig kunt besturen met AEROFLY FS.2. Voor een grote game liefhebber is dit de plek waar je moet zijn.

Doe's gek

Star Wars

De wereld van Star Wars brengt het sterrenstelsel wel heel erg dichtbij. Je wordt ondergedompeld in deze bijzondere wereld en kunt hier allerlei Star Wars figuren bekijken. Ontmoet de bekende Star Wars Troopers en wie weet hebben sommigen wel hun lichtzwaard meegenomen.

Star Wars is al jarenlang mateloos populair en bekroond met vele oscars. Ontdek bij Doe’s gek waarom de serie zo populair is geworden of maak papa en mama erg blij met een bezoekje aan deze hal.

Kermis

We hadden al verklapt dat je een hoop gekkigheid zou treffen en zie daar, EEN KERMIS! Het mooie aan deze Kermis is dat je onbeperkt de attracties in mag. Probeer alle dieren op de draaimolen, berijdt het paard en ga daarna nog in de bakjes of de auto’s.

Het is jouw dag, dus leef je uit! Geniet van alles wat de kermis te bieden heeft, ga zwieren en zwaaien op de attracties. Neem de geuren, de kleuren en de muziek in je op tijdens dit spektakel.

doe's gek

HERO ADVENTURE DOME

Maak gebruik van wel 30 springkussen in allerlei formaten. Spring net zolang hoog en laag totdat je niet meer kan. Gooi al je energie eruit in allerlei verschillende springkussens. Van groot naar klein, en van mooi, kleurrijk en zelf klein tot stoer en vol actie. Het zijn er zoveel je raakt vast niet uitgesprongen.

Van al het energie verbranden krijg je vast trek en om deze te stillen kun je in het restaurant terecht waar allerlei lekkernijen zullen verkopen. Zodra je er weer tegenaan kunt liggen er nog een hoop werelden op je te wachten. Welke werelden dat zijn, dat lees je hier.

Doe’s gek podium

Naast de 12 werelden waarin je je opperbest zult kunnen vermaken heeft Doe’s gek ook een podium waar te gekke optredens gegeven zullen worden. Hier bekijk je verschillende shows en kun je uit volle borst meezingen en lekker dansen.

Er komt ook een speciale gast die super goed kan zingen. Jullie kennen haar vast wel, het is de winnares van de Voice Kids 2017, Iris Verhoek. Zij zat in het team van Ali B en maakte diepe indruk op de jury met haar prachtige stem.

doe's gek iris

Jij kunt haar tijdens het evenement zien optreden. Naast het optreden van Iris Verhoek worden er ook andere shows op het podium gegeven.

 

Shows hoofdpodium

10:00 Kidz-DJ Marcel
11.30 Iris Verhoek (winnares Voice Kids 2017)
12:00 Kidz-DJ Marcel
13.00 De Dino Experience Liveshow
13.20 Kidz-DJ Marcel
14.00 Iris Verhoek (winnares Voice Kids 2017)
14.30 Kidz-DJ Marcel
15.00 De Dino Experience Liveshow
15.20 Kidz-DJ Marcel

Voor meer informatie over de shows tijdens het hoofdpodium verwijzen we je naar de website van het evenement.

Locatie:

Ijsselhallen
Rieteweg 4
8011 AB, Zwolle