Pasen 2018: Leuke Dino tips!

Inspiratie nodig voor leuke uitjes met Pasen? Wij hebben leuke dinosaurus tips voor je op een rijtje gezet, zodat Pasen 2018 gegarandeerd een groot succes zal worden. Paaseieren zoeken is natuurlijk leuk, máár zou dinosaurus eieren zoeken niet veel gaver zijn? Speciaal voor de dinofans de leukste Paas uitjes uitgelicht. 

Voor je het weet is het alweer Pasen 2018 en heb je heerlijk wat vrije tijd over om er gezellig op uit te gaan. Nu zijn kinderen snel tevreden en kun je thuis paaseieren verstoppen of ergens een paashaas opzoeken. Maar je kunt het dit jaar ook anders aanpakken en dinosaurussen in het paas thema betrekken. Want zeg nou zelf wat overtreft het vinden van een dinosaurus ei?

Pasen

Dit thema spreekt jong en oud aan waardoor ook oudere kinderen met plezier zullen deelnemen aan de paasactiviteiten.  Bovendien zijn deze uitjes ook reuze interessant en leerzaam. Hieronder vindt je de leukste uitjes voor jong en oud tijdens Pasen 2018.

Dinopark Landgoed Tennax 

Op 30 maart 2018 opent Dinopark Landgoed Tennax in Wedde (Groningen) weer voor het eerst haar deuren. Tijdens de opening zal er een reusachtige Diplodocus onthult worden, kun je de vernieuwde Dinotrack opzoeken en er is een levensechte Megalosaurus toegevoegd. Durf jij oog in oog te staan met deze vleeseter?

Maar dit is lang niet alles! Op zondag 1 april vindt er een DINOPAASEIERENZOEKWEDSTRIJD plaatst en hier wil je gewoon bij zijn. Dit is echter lang niet alles, ook deze activiteiten staan in de Paasplanning;

 • – Schminken
  – Zoeken naar een eigen Paasfossiel
  – zelf pannenkoeken bakken
 • Naast deze leuke activiteiten kunnen de kinderen het park gaan ontdekken. Waarbij ze hun ogen uit zullen kijken en heerlijk hun energie kwijt kunnen. Op maandag 2 april zullen dezelfde activiteiten plaatsvinden met als aanvulling het aansteken van het Paasvuur om 16.30 uur.  Kortom hier wil je bij zijn! Voor meer informatie klik hier.

  Pasen in Tropical Zoo

  Tijdens de Paasdagen kun je ook allerlei gezellige dingen ondernemen in Tropical Zoo te Zeeland. Maak er een superdag van met familie en vrienden, door een overheerlijke Paasbuffet te reserveren.  In het restaurant kun je onbeperkt genieten van overheerlijke pannenkoeken.

 • Deze kun je bedekken met zoete toppings zoals paaseitjes, fruit, stroop, suiker en slagroom.  Niet zo’n zoetekauw en meer van de hartige toppings? Ook smaakvolle kaas, salami, champignons, bosui en spek behoren tot het arrangement.
 • Overige activiteiten 

 • Uiteraard staat Pasen niet alleen in het teken van volle buikjes, er is ook genoeg te ondernemen. Voor de dino fans is er de Dino Expo en een donkere Fossielenmijn. Hier vindt je niet alleen Dino’s maar ook sabeltandtijgers, mammoeten, haaientanden, fossiele schildpadden en zelfs oerkrokodillen.
 • Dit is echter niet het enige, er is ook een Kidsjungle waar de kinderen naar hartelust kunnen klimmen en klauteren. Een Buitenspeelbos mocht het weer meezitten, een pluspunt. De prijs van het arrangement bedraagt:
 • – Volwassenen € 29,50 p.p
  – Kinderen (3 t/m 10 jaar)  € 19,50 p.p 
 • Voor reserveringen: restaurant@tropicalzoo.nl
  Tel: 0113-649729

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *