DinoAdventures

De herfstvakantie komt eraan. Onze dino’s worden er al onrustig van: ze stampen, grommen en brullen… Zouden zij ruiken dat er iets bijzonders te gebeuren staat?

Kom vanaf 13 oktober naar dierenpark Amersfoort en word een echte dinobeveiliger tijdens de DinoAdventures! De dinobeveiligers hebben het deze dagen extra druk om de dino’s in toom te houden. Zij kunnen wel wat hulp gebruiken.

Let op: de adviesleeftijd om mee te doen aan de DinoAdventures is vanaf 5 jaar.

Een kijkje achter de schermen

Elke dag zorgen onze dinobeveiligers met gevaar voor eigen leven voor de dino’s. De torenhoge brachiosaurus kan jou zo omver lopen en onder de vleeseters vind je de meest gevaarlijke dieren die je maar kunt bedenken. Daarom moeten onze dappere dinobeveiligers het park heel goed bewaken. Daar hebben zij allerlei apparatuur voor. Ben jij benieuwd wat een dinobeveiliger allemaal doet? Kom dan in de herfstvakantie langs en jij krijgt een speciaal kijkje achter de schermen. Als je durft…

Op eigen risico

Eén van onze ervaren dinobeveiligers neemt je mee voor een V.I.P.-tour. Je gaat door een strenge beveiliging heen, want als je stiekem eten bij je hebt kan het héél gevaarlijk worden. Voor je neus doemt ineens een massieve poort op. Stap daar naar binnen en je staat op de plek waar alleen dinobeveiligers mogen komen. Durf jij het aan?

De hele herfstvakantie

De DinoAdventures vinden plaats van 13 t/m 28 oktober 2018 en zijn helemaal gratis te bezoeken als je een entreekaartje voor ons dierenpark hebt. Het Dinopark is tijdens de herfstvakantie alleen onder begeleiding van de dinobeveiligers te bezoeken. Een kijkje achter de schermen duurt ongeveer 30 minuten.

Koop nu je kaartjes online!

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *