*Bijzonder dinosaurus nieuws*

DinoAdventures 2017

In het laboratorium van Dinopark Amersfoort is er een bevrucht dino-ei ontdekt. De onderzoekers van het laboratorium onderzoeken al jaren de voorplanting van dinosaurussen en hebben met dit speciale ei een grote doorbraak. 

Deze doorbraak is ontzettend bijzonder en de eerste in de geschiedenis. Nog nooit eerder is er een bevrucht dino-ei ontdekt. Sinds deze ontdekking tonen wetenschappers van over de hele wereld interesse in het speciale ei en is het Dinobos in rep en roer.

In de herfstvakantie is het mogelijk om het bevruchte Dino-ei te bekijken máár dit kan enkel gebeuren onder streng toezicht van de Dinorangers. Zij hebben de belangrijke taak om het ei veilig te houden en moeten ervoor zorgen dat niemand ermee vandoor kan gaan. Wil jij het bijzondere dino-ei komen bekijken en help jij mee om het ei te beschermen? Dan kun je van 14 t/m 29 oktober naar de Dinoadventures toekomen en deze ontdekking zelf bekijken. Dit wordt het avontuur van je leven!

Omdat dinosaurussen gevaarlijk en onvoorspelbaar blijven is het voor je eigen veiligheid wel belangrijk dat je begeleiders meeneemt. Durven jouw ouders of andere familieleden het avontuur aan te gaan? Dan kun je met een (geldig) toegangsbewijs voor Dierenpark Amersfoort naar de DinoAdventures 2017.

Nog meer leuke Dino doe tips vind je hier.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *