Kijktip! Walking with Dinosaurs

Deze leuke animatiefilm is een echte aanrader voor jong en oud! 

De film speelt zich af in de tijd dat dinosaurussen over de aarde heerste. Patchi, een jonge Pachyrhinosaurus kruipt net uit zijn ei. Van zijn broertjes en zusje is Patchi het kleinst. Al is zijn formaat niet groot, zijn drang naar het beleven van avonturen is wel groots.

Zijn grotere broer Scowler is een stuk stoerder en wilt graag de leider van de kudde worden. Om zich te bewijzen probeert hij Patchi vriendinnetje Juniper in te pikken. Voor Patchi begint een groot avontuur als hij wilt laten zien dat hij ook dapper is.

Als de kudde in gevecht raakt met gevaarlijke Gorgosaurussen, grijpt Patchi zijn kans en beleeft het spannendste avontuur van zijn leven. Hierbij krijgt hij hulp van het vogeltje Alex. Deze staat Patchi bij tijdens zijn avonturen en wijkt niet van zijn zijde.

De film is gebaseerd op de ongelooflijke BCC serie ‘Walking with Dinosaurus’, hij is hier Voor iedere dinoliefhebber is het een prachtige film waarin je je ogen uitkijkt en wordt meegesleept in de prachtige prehistorische tijd.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *